Hallo,

Wij  zijn er weer !
We willen jullie iets meer vertellen over vorige week.
Dinsdag was het ateliernamiddag met keuze uit verschillende workshops  zoals macramé, biologische tandpasta maken, een spaarvarken maken uit papier-maché, bruisballen maken, een lampje maken, enzoverder.
Dit jaar waren de ateliers helemaal anders, want als je klaar was mocht je doorgaan naar een ander atelier.
Ik, Bjarne, vond het jammer dat ik maar 1 iets kon maken want het spaarvarkentje nam veel tijd in.
Ik, Amandine, vond het leuk, vooral de macramé!  De biologische tandpasta zag er wel maar raar uit…

Donderdag waren Ann-Sofie en andere leerkrachten op bezoek naar een school; De Tinteltuin.
We werden verdeeld onder de andere klassen, en sommigen mochten naar de kleuters.  Daar was het leuk hen bezig te zien en we mochten ook van alles doen met de kleutertjes.

Vrijdag was het game-namiddag voor de verjaardagswens van mij, Bjarne.  Kasper had zijn Wii mee, het was wel jammer dat niet iedereen klaar was met z’n contract.

Op 6 december (morgen) komt Sinterklaas op bezoek, heel wat kinderen zijn al nieuwsgierig… zou hij iets meehebben voor ons???

Groetjes,

Amandine en Bjarne

 

Advertenties

2 gedachtes over “

 1. Schandalig dat jullie er trots op zijn die arme varkentjes en hun mamma op een foto te hebben. Of zelfs in het echt gezien te hebben.
  Jullie moesten jezelf schamen daar trots op te zijn!
  Ga naar een boer die die beesten een fatsoenlijk leven gunt. Daar leren mensen nog iets van. In plaats van kinderen te leren dat het normaal is dat moeder varkens zo leven. Misschien beter een lesje geven over biologische varkens.

  • Beste,
   Wij zijn op uitstap geweest naar de varkensboerderij in het kader van ons project : “Van big tot kotelet.” We wilden hiermee meer te weten komen over het leven en welzijn van de Vlaamse varkens. Daarom gingen we op uitstap naar de varkensboerderij, maar van in het begin wilden we ook weten hoe het zat met de biologische varkenshouderij en zullen we ook hier een bezoek proberen te brengen. (Indien tips voor boerderijen in de buurt van Oostende, graag!)
   Na ons bezoek aan de 1ste varkenshouderij hebben we in de klas gediscussieerd van wat we vonden van de levensomstandigheden van de varkens. De meningen waren hierover verdeeld, maar het was zeker een leerrijke uitstap!
   Met vriendelijke groeten,
   Ann-Sofie en de kinderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s